Wat is airpop® engineered air? Bekijk nu de aflevering van Het Klokhuis

Tijdens de uitzending van Het Klokhuis, 16 oktober jl., ging Mylène Gordinou op onderzoek uit; Wat is airpop® engineered air?

Uitzending gemist? Klik op de tv en ontdek hoe slim airpop® is met 98% lucht.

 

 

Mylène ontdekt waarom airpop® (EPS) popt als popcorn, wanneer je het verwarmt met stoom. Hoe o.a. isolatie vloerdelen, koelboxen en beschermende verpakkingsmaterialen geproduceerd worden, door bolletjes aan elkaar te plakken in een mal en hoe veelzijdig airpop® is met 98% lucht.

airpop® veelzijdig met 98% lucht

De veelzijdigheid van dit materiaal biedt veel voordelen in gebruik; het is een perfecte isolator, het is licht in gewicht, sterk en robuust en niet gevoelig voor vocht of schimmels. Gedurende de complete levensduur van het materiaal blijven eigenschappen optimaal en consistent, het heeft zelfs geen onderhoud nodig. airpop® zorgt er bijvoorbeeld voor dat ons huis in de winter behaaglijk warm is, dat je nieuwe flatscreen tv heel blijft tijdens transport en ons eten lekker vers is. En dat alles met 98% lucht!

Inleveren airpop® loont, draag bij aan een beter milieu

En nog iets heel belangrijks; Ingezameld airpop® wordt volledig hergebruikt en is een mooi voorbeeld van materiaal dat uitstekend past binnen de Circulaire Economie.
Wij willen spaarzaam omgaan met onze hulpbronnen en zoveel mogelijk airpop hergebruiken. Heb je airpop® verpakkingsmateriaal liggen gooi het niet weg maar lever het in bij een van de milieustraten bij jou in de buurt. Inleveren van airpop® loont, het wordt volledig hergebruikt en je draagt bij aan een beter milieu.

admin